de rietschans
Dagelijks geopend tussen 11:00 uur en 22:00 uur
Telefoon: 050 851 05 20 | E-mail: reserveren@derietschans.nl

de rietschans
menukaart
Lunch
12.00 – 15.30 uur
2-gangen | 27,50 |
keuze uit voor- en hoofdgerecht, of hoofd- en nagerecht | |
3-gangen | 33,50 |
keuze uit voor-, hoofd en nagerecht | |
VOOR
|
|
CARPACCIO | |
van zijlende met truffelmayonaise, Grana Padano, rucola en gebrande nootjes | |
HOLLANDSE GARNALEN | |
met mini romaine, knoflookcréme en zoetzure sjalot | |
COURGETTECARPACCIO** | |
met granaatappel, hazelnoot, feta en mayonaise | |
HOOFD
|
|
ENTRECOTE | |
gegrilde ladysteak met rode wijnsaus, frites en salade | |
ZEEBAARS | |
op de huid gebakken zeebaarsfilet, met beurre blanc, frites en salade | |
SURINAAMSE GROENTESCHOTEL** | |
kruidige, vegetarische groentestoofschotel met gemarineerde sojastukjes. geserveerd met nasi | |
NA
|
|
PETIT GRANS DESSERT | |
wisselende keuze van onze eigen patissier |
CATALAANSE VISSOEP | |
met garnalen en kruidenolie | 8,75 |
WORTELSOEP** | |
met een créme van ricotta en kervel | 7,50 |
Als voorgerecht of groot als maaltijdsalade, geserveerd met frites | |
CAPRESE* | |
klassieke salade met mozzarella, tomaat en pesto | 14,50|18,50 |
PANZANELLE | |
Italiaanse broodsalade met gegrilde groenten | 14,50|18,50 |
SALADE NEPTUNUS | |
vissalade met gerookte zalm, makreel, garnalen, avocado en yoghurtdressing | 17,50|21,50 |
DÉJEUNER | |
broodje met een kroketje, een belegde sandwich, soep en salade -vlees -vis -vega |
17,50 |
OEUF BÉNÉDICTE | |
op getoast briochebrood, met een gepocheerd ei en sauce Hollandaise | |
-ham -gerookte zalm |
12,50 13,50 |
OPEN SANDWICH CARPACCIO | |
van zijlende, met mezzelune, geroosterde nootjes, Grana Padano en truffelmayonaise | 10,50 |
CLUB SANDWICH BITE | |
met bacon, sla, tomaat en cheddarkaas | 15,50 |
STEAK SANDWICH | |
met mezzelune, ingelegde komkommer en basillicummayonaise | 14,50 |
WATERFRONT BURGER | |
(180gr.) op een sesambroodje, met oude kaas, bacon, ui, huisgemaakte burgersaus en frites | 18,50 |
WADDENGARNALEN | |
op getoast briochebrood, met spiegelei en cocktailsaus | 16,50 |
Diner
17:30 tot 21:00 uur
CATALAANSE VISSOEP | |
met garnalen en kruidenolie | 8,75 |
WORTELSOEP** | |
met een créme van ricotta en kervel | 7,50 |
Als voorgerecht of groot als maaltijdsalade, geserveerd met frites | |
CAPRESE* | |
klassieke salade met mozzarella, tomaat en pesto | 14,50|18,50 |
PANZANELLE | |
Italiaanse broodsalade met gegrilde groenten | 14,50|18,50 |
SALADE NEPTUNUS | |
vissalade met gerookte zalm, makreel, garnalen, avocado en yoghurtdressing | 17,50|21,50 |
OESTERS ‘FINES DE CLAIRE’ | |
met een mignonette van rode ui 3 stuks 6 stuks 12 stuks |
11 |
RILLETTES DE CANARD | |
rillettes van eend, met getoaste brioche en een compóte van rode ui en aardbei | 12,75 |
PATÉ | |
huisgemaakte gevogeltepaté, met marmelade van rode ui en chips van truffelaardappel | 13,50 |
CARPACCIO | |
van zijlende met truffelmayonaise, Grana Padano, rucola en gebrande nootjes | 14,50 |
HOLLANDSE GARNALEN | |
met mini romaine, knoflookcréme en zoetzure sjalot | 15,75 |
COURGETTECARPACCIO** | |
met granaatappel, hazelnoot, feta en mayonaise | 9,75 |
SLIPTONG (3 STUKS) | |
in de roomboter gebakken sliptongen, geserveerd met boterjus en citroen | 27,50 |
ZEEBAARS | |
op de huid gebakken zeebaarsfilet met risotto, spinazie, beukenzwam, bieslook en beurre blanc | 24,50 |
GEVULDE VARKENSHAAS | |
met pancetta en gorgonzola gevulde, gebakken varkenshaas, geserveerd met massalasaus | 23,75 |
ENTRECÓTE FRITES | |
gegrilde entrecóte met rode wijnsaus, frites en salade | 27,50 |
COQ Á LA ”BONNE FEMME” | |
gebraden boederijkip met het klassiek franse ” bonne femme”- garnituur van krieltjes, spek, doperwten, wortel, champignon en zilverui | 24,50 |
MELANZANE ALLA PARMIGIANA* | |
Italiaanse groenteschotel van auberine, tomaat en parmezaanse kaas. geserveerd met brood en salade | 21,50 |
SURINAAMSE GROENTESCHOTEL** | |
kruidige, vegetarische groentestoofschotel met gemarineerde sojastukjes. geserveerd met nasi | 19,50 |
PETIT GRAND DESSERT | |
wisselende keuze van onze patissier | 12,50 |
CHOCOLADE HEMEL | |
chocolade, chocolade en nog eens chocolade | 10,50 |
COUPE SOLEIL | |
een goed gevulde pul met sorbetijs, vers fruit en slagroom | 9,50 |
Toffe peer | |
gepocheerde peer met Bleu d’Auvergne en toffeesaus | 12,75 |
CAFÉ COMPLET |
|
huisgemaakte bonbons en diverse zoete lekkernijen met een koffie of thee naar keuze | 13,50 |
*Vegetarisch
** Vegetarisch/veganistisch
Alle gerechten worden geserveerd met een passend aardappelgarnituur en salade.