de rietschans

Dagelijks geopend tussen 11:00 uur en 22:00 uur
Telefoon: 050 851 05 20 | E-mail: reserveren@derietschans.nl

Uitvaart

Bij De Rietschans kunt u betekenisvol afscheid nemen van uw dierbare.

De zalen zijn geheel privé en hebben een rustgevend uitzicht over het meer. Ze zijn geschikt voor kleine en grote gezelschappen met onder andere de mogelijkheid voor een afscheid met ceremonie, condoleance, lunch of diner.

Deze unieke combinatie maakt het mogelijk om in besloten kring samen te zijn. Samen met uw uitvaartondernemen zullen wij u geheel ontzorgen.

Condoleance

Op de eerste etage bevinden zich de vier zalen die geheel privé zijn voor uw gezelschap. Door de grote ramen bieden zij een panoramisch uitzicht over het meer.  Bovendien grenst de zaal aan de foyer en heeft u toegang tot uw eigen balkon. Deze vier zalen zijn per trap en lift bereikbaar en zijn met elkaar te koppelen voor groepen tot 200 personen. Voor de familie is er een aparte zaal om privé terug te trekken.

Na de condoleance bieden wij meerdere invullingen voor een afscheidsreceptie en/of diner.

Gratis parkeren op eigen terrein
Aparte zaal voor familie
Draadloze microfoon met katheder
Ledscherm
Ruime lift (geschikt voor kist)
Meerzicht in alle zalen

Uitvaren

Uitvaren per boot kan een hele mooi manier zijn om uw dierbare over water naar de laatste rustplaats te brengen. Ons varend erfgoed de Neptunes, biedt daarnaast ook voldoende ruimte voor familie en vrienden om bij de overledene te kunnen blijven. De rust van het water heeft een ontspannende werking. Al varend kunt u waardig afscheid nemen.

Wilt u graag gebruikmaken van audiovisuele voorzieningen? Wij brengen u graag in contact met onze betrouwbare partner.

dinermogelijkheden voor groepen De Rietschans blauwe hoek