de rietschans

Dagelijks geopend tussen 11:00 uur en 22:00 uur
Telefoon: 050 851 05 20 | E-mail: reserveren@derietschans.nl

Vergaderen

De Rietschans is een unieke locatie gelegen aan het Paterswoldsemeer en beschikt over 4 stijlvolle ruimtes welke zowel voor uw feestelijke als zakelijke bijeenkomsten te reserveren zijn. Wij helpen u graag met het organiseren van uw bijeenkomst zoals onder andere een; zakelijke lunch of diner, een belangrijke business meeting, vergaderingen, een spetterend of een meer bescheidener huwelijksfeest, een jubileum, een verjaardag, een reünie of een promotie! Alle ruimtes zijn exclusief te reserveren. Ook is het mogelijk om alle ruimtes (in combinatie met elkaar) te reserveren. Onze locatie is goed te bereiken en beschikt daarnaast over een eigen parkeergelegenheid.

Het team van de afdeling sales helpt u graag verder met het plannen en organiseren van uw bijeenkomst! 

Bent u op zoek naar een bijzondere vergaderlocatie en benieuwd naar onze mogelijkheden voor een vergaderarrangement? Onze arrangementen zijn uiteraard uit te breiden met een lunch, borrel of diner.

4-uurs vergaderarrangement (in ochtend of middag)
Ontvangst met koffie, thee
Tijdens uw bijeenkomst onbeperkt koffie, thee, mineraalwater en frisdrank
En een zoete lekkernij in de ochtend of middag pauze
Gebruik van flip-over, incl. papier en stiften
Gebruik van WiFi
Schrijfmateriaal
Vergaderkoffer
Led-Scherm
Snoep
Handfruit
Mints

8-uurs vergaderarrangement

Alle faciliteiten van het 4-uurs arrangement
Vergaderlunch

Voor de zaal berekenen wij het geldende zaalhuurtarief per dagdeel of dag.

Uw vergadering afsluiten met een diner? De Rietschans in Haren aan het Paterswoldsemeer biedt vele mogelijkheden om zakelijk lekker te eten en te drinken met uw collega’s of zakelijke relaties. Voor een zakelijke lunch, een uitgeserveerd diner of groepsdiner ontvangen wij u graag!

 

Lunch bij een vergadering

Verrassingsmenu
Laat u zich graag verrassen? Het keukenteam bereidt voor u een selectie van onze favoriete gerechten met verse groente van het seizoen, dagverse vis en perfect bereid vlees. Het verrassingsmenu bestaat uit een 3-gangen menu.

Barbecue (vanaf 50 personen)
Geheel ontzorgd barbecueën? Bij een zomeravond hoort een barbecue. De geur van houtskool, heerlijk geroosterd gerechten en vooral veel gezelligheid. Daarom is het ook uitermate geschikt voor groepen.

Bij De Rietschans bieden wij u uitgebreide mogelijkheden voor de BBQ waarbij wij niet enkel voor de vleesliefhebber heerlijke gerechten hebben, maar ook passende invullingen bieden met vis- en groente gerechten. U zult begrijpen dat dit alleen mogelijk is bij mooi weer.